menu-Meister.com.ro MENIU
search-home-Meister.com.ro

Meister.com.ro , parchet, paneluri, profile

Despre Noi
Eurobac Romania este importator si distribuitor exclusiv in Romania al produselor Meister, oferind la nivel national si international, produse de calitate superioara: parchet laminat, parchet triplustratificat, parchet design, paneluri si accesorii.
Pardoseala formeaza baza pentru un design interior perfect. Brandul Meister reprezinta o gama larga de produse premium pentru acoperire sol pereti si tavane. Descoperiti amprenta calitatii incepand din ciclul de productie pana la produse si la service-ul de consultanta si distributie. Parchetul, panelurile si accesoriile Meister sunt populare in Europa si Romania pentru tehnologia inovativa folosita in sistemele de montaj si pentru design. Meister ofera un sistem complet pentru designul peretilor si pardoselii de la folii, plinte, parchet laminat sau stratificat, pluta, linoleum si paneluri.

Experienta acumulata in ultimii ani si pregatirea periodica efectuata in Germania, ne ajuta sa va oferim consultanta de specialitate legata atat de produsele comercializate, cat si de pasii ce trebuiesc urmati inaintea achizitionarii si montarii parchetului.

Ne implicam activ si suntem alaturi de clienti prin sustinerea proiectelor acestora din dorinta satisfactiei lucrului bine facut. Ne place ceea ce facem si consideram ca este un aspect important in intentia noastra de a va oferi satisfactie maxima pentru produsele achizitionate.