menu-Meister.com.ro MENIU
search-home-Meister.com.ro

Meister.com.ro , parchet, paneluri, profile

Parchet Lindura
O pardosea din lemn extrem de durabila
 
Lindura este o podea din lemn cu o rezista ridicata. Rezistenta acestui tip de parchet consta in constructia sa speciala. Pentru stratiul de acoperire/uzura este folosita o tehnica inovatoarea cu "pudra de lemn" presat din lemn natural. Acest amestec de fibre de lemn si componente minerale determina ca suprafata parchetului Lindura sa fie una extrem de rezistenta. Puteti alege din diferite tipuri de lemn, cum ar fi stejarul, zada sau nucul si diferite finisaje pentru suprafata. Podelele uleiate natural Lindura ofera o tenta rustica distinctiva: nodurile, crapaturile si porii din lemn sunt evidentiate datorita procesului unic de productie. Daca preferinta nu se indreapta spre genul rustic, se  poate opta pentru o suprafata  lacuita mat: senzatia de calm si armonie regasindu-se perfect aici!
Formatul special al scandurii
 
Podelele din lemn Lindura arata deosebit de bine in camerele spatioase. Placile foarte lungi se vor evidentia perfect pe suprafetele generoase ale incaperii. Lindura este disponibila si in doua latimi diferite, care pot fi de asemenea montate impreuna, rezultand un model interesant de asezare.
Robust si durabil
 
Parchetul Lindura iubeste provocarile si elimina stresul urmelor lasate de tocuri ascutite. Acest lucru a fost testat chiar în laboratorul MEISTER: o minge de metal aruncata cu o forta de 4.000 de newtoni a lasat o urma vizibila pe o placa de parchet standard. Pe podelele din lemn Lindura urma abia s-a vazut.
O pardosea din lemn de inalta calitate.
Parchet Lindura Hd