menu-Meister.com.ro MENIU
search-home-Meister.com.ro

Meister.com.ro , parchet, paneluri, profile

Paneluri Decorative
Panourile decorative pot face mult mai mult decat pur si simplu sa arate frumos: ele dau o nota de creativitate designul-ui interior si stil, alaturi de caracteristicile tehnologice sofisticate.
Paneluri Decorative Terra
Cu panelurile decorative TERRA noi orizonturi creative se deschid. Panelurile Terra sunt ideale pentru bai, datorita placii de baza de înalta calitate "Terragen" combinata cu suprafata "Terracell" rezistenta la apa si abur. Panoul decorativ are si un alt avantaj: datorita constructiei speciale, acesta împiedica formarea mucegaiului, prin urmare, este perfect echipat pentru a fi utilizat în bai!
Paneluri Decorative Classic Bocado
Nu agreati utilizarea tapetului? De ce nu încercati panelurile Meister! Un panel decorativ se potriveste oricarei încaperi si adauga o nota atractiva peretelui. Transformati baia într-un templu de spa, sau peretele TV într-un cinematograf elegant. Și va veti distra cu adevarat de transformarea uimitoare din camerele copiilor. Faceti o încercare: Panelurile clasice de la MEISTER sunt o alternativa atragatoare fata de imaginile de fundal clasice. Și pot face si mai multe: Panelurile clasice pot fi combinate superb cu sistemele potrivite de iluminare, iar tehnologia si cablurile pot fi facute invizibile în cel mai scurt timp.