menu-Meister.com.ro MENIU
search-home-Meister.com.ro

Meister.com.ro , parchet, paneluri, profile

parchet,adevarat,
Parchet
Lemnul adevarat ramane frumos pentru mai mult timp.
mai mult >
parchet,laminat,rezistent,curatat,intretinut,
Parchet laminat
Rezistent, usor de curatat si intretinut.
mai mult >
parchet,lindura,caracter,puternic,frumos!,
Parchet Lindura
Un caracter puternic. Unic. Frumos!
mai mult >
Parchet Laminat
Parchet atractiv, usor de intretinut cu suprafete moderne

Cautati un parchet  usoar de intretinut si care sa poata face fata provocarilor de zi cu zi? Alegeti parchetul laminat MEISTER! Indiferent daca este vorba de placi lungi sau formate scurte care sunt intr-adevar versatile, veti gasi ceea ce cautati in gama MEISTER. Parchetul laminat este cel mai bine vandut produs pentru acoperire sol de ani de zile avand un design durabil si in acelasi timp atractiv ca nicio alta pardosea. Un parchet nepretentios, care necesita foarte putina atentie si care se pastreaza ca o podea frumoasa si rezistenta pentru multi ani -  garantat!
Ce este de fapt parchetul  laminat?

Parchetul laminat este realizat 100% din resurse naturale, in special din lemn. ”Inima” este o placa din fibre de lemn comprimate. Exista si un suport pentru stabilizare dedesubt. La unele modele  exista deja integrata  o folie pentru izolatia fonica. Pe partea de sus se afla "fata" parchetului laminat, hartia decor  cu efecte autentice de lemn, decoratii de piatra sau modele cu adevarat creative. Stratul superior (stratul pe care se merge) este alcatuit din rasini rezistente la melamina  conferind parchetului laminat durabilitatea incredibila si usurinta de curatare.
Rezistent, usor de curatat si intretinut.
Parchet Laminat Melango
Parchetul laminat Melango este solutia perfecta pentru camerele spatioase. Cu scanduri lungi de peste 2 metri, acesta va si cu siguranta pus in valoare. Imprimarea inovatoare asigura o imagine decor  fara repetitie pe vreo placa,  facand ca acest parchet laminat  sa arate chiar ca o podea autentica din lemn. La fel ca toate podelele laminate din cele trei colectii premium de la MEISTER, Melango este potrivit pentru incaperi umede, este antistatic si extrem de rezistent la zgarieturi.
Parchet Laminat Micala
Parchetul laminat Micala este cel mai versatil dintre pardoselile laminate premium. Cu o lungime a placii de aproximativ 1,20 m, se potriveste în orice camera. O varietate bogata de decoruri, de la modele clasice de stejar pana la versiuni neobisnuite in stil vintage, pot fi combinate cu toate stilurile de design interior. Imbinarile longitudinale  amplifica aspectul perfect al placilor, imbinarile rotunjite produc o pardoseala extrem de sculpturala, iar decorurile fara intreruperi asigura un model de podea armonios si uniform. Potrivit pentru camerele umede, Parchetul laminat Micala poate fi montat atat in bucatarie cat si in baie.
Parchet Laminat Talamo
Un parchet laminat de inalta calitate face o impresie buna oriunde. Colectia Talamo este dovada acestui lucru. Suprafetele elegante sunt perfect aliniate la formatul scandurii inguste. Caracteristice parchetului laminat din colectia "Talamo" sunt decorurile intense in care aspectul lemnului natural este subliniat de structura eleganta a porilor. Acest detaliu va permite sa creati camere cu un aspect perfect in casa dvs.
Parchet Laminat Classic
Parchetul  laminat Classic de la MEISTER ofera o selectie bogata de decoruri. Exista mai mult de 60 de modele diferite, de la stejarul clasic pana la piatra moderna cu decoruri creative neobisnuite. Exista, de asemenea, diferite formate. Sunt disponibile formate tip dale, scanduri scurte sau scanduri cu format lung pentru incaperi spatioase.