menu-Meister.com.ro MENIU
search-home-Meister.com.ro

Meister.com.ro , parchet, paneluri, profile

Parchet Stratificat
Podele naturale din stejar si nuc
 
Parchetul stratificat ramane un "clasic" in categoria acoperiri sol. Nu este deloc surprinzator, deoarece doar lemnul poate aduce aceasta atmosfera naturala intr-o incapere. Fie ca este vorba despre parchet de stejar, nuc, artar sau cires, tip scandura sau montat in forma de heringbone toata lumea isi va gasi parchetul favorit in categoriile de produse MEISTER!
Parchetul  MEISTER: extrem de stabil si durabil
 
Parchetul MEISTER stratificat se numeste parchet Longlife, deoarece este extrem de durabil si dur. Motivul, este constructia tehnica speciala, cu un strat intermediar din HDF extrem de stabil si de inalta calitate (HDF = fibre de inalta densitate). Stabilizeaza suprafata si, in mare masura, il face insensibil la presiune. Datorita acestei placi  HDF grele, parchetul MEISTER este, de asemenea, extrem de silentios: o masa mai mare inseamna mai putine vibratii. Datorita utilizarii unui strat intermediar de HDF, greutatea proprie a parchetului este marita cu aproximativ 50%. Rezultatul: mai putine vibratii, mai putin zgomot in incapere - mai multa liniste.
Parchetul pentru incalzire prin pardoseala - poate fi montat chiar si flotant pe incalzirea prin pardoseala
 
Parchetul  MEISTER poate fi instalat direct pe  sistemul de incalzire prin pardoseala fara probleme, deoarece transporta caldura la suprafata fara a pierde prea multa energie. Acest lucru se datoareaza  placilor standard de molid si al placii de HDF de inalta densitate unde nu exista aproape nici un buzunar de aer care ar putea avea un efect de izolare termica. Ca urmare, caldura de la incalzirea prin pardoseala ajunge acolo unde trebuie, adica in camera dvs., fara obstacole. Acest lucru nu numai ca garanteaza un nivel ridicat de confort, dar si costuri optimizate pentru incalzire.
Lemnul se mentine frumos pentru mai mult timp.
PREMIUM PENTA
Scandurile lungi au creat intotdeauna senzatia de  spatiu si eleganta a incaperilor. Parchetul stratificat al colectiei PD450 este o dovata impresionanta al acestui lucru: cu scanduri de peste patru metri lungime si cu  suprafete selecte  de stejar,  aceasta colectie isi  arata maretia . Scandurile minutios  finisate debordeaza de eleganta prin lacuirea mata sau lucioasa a suprafetelor de stejar  si al imbinarilor marcate special care scot in evidenta caracterului lor extrem de natural.
Premium Cottage
Uneori, este nevoie doar de...putin mai mult: mai multa intimitate, mai mult spatiu, mai multa ambianta. Scandurile  colectiei PD400 combina pardoseli din lemn sofisticate din punct de vedere tehnic, cu aspectul traditional al unei scanduri vechi. Stejar, zada, nuc, finisat cu lac mat, uleiat sau cu luciu ridicat - exista o mare varietate de versiuni. Gaseste-ti favoritul!
Premium Residence
Inapoi in viitor: Parchetul MEISTER Residence demonstreaza cat de frumos arata si astazi montajul clasic tip heringbone. Ramane la fel de impresionant intr-un format modern si putin mai mare (PS 500). Parchetul  PS 300 pe de alta parte, este instalat ca o dusumea, dezvaluind astfel un model atat de variat chiar si in incaperi mai mici. Din varietatea suprafeteor elegante de stejar puteti alege  numeroase nuante cu diferite efecte de finisare, de ex. albite sau periate. Sau poate cu  aspect antichizat?
Parchet Classic
Colectia clasica de parchet este gama de baza de la MEISTER. Aici gasiti podele de parchet  frumoase, in trei formate diferite si diverse decoruri cum ar fi stejarul, artarul sau nucul. Un parchet frumos, care se curata si se instaleaza foarte usor.