menu-Meister.com.ro MENIU
search-home-Meister.com.ro

Meister.com.ro , parchet, paneluri, profile

Parchet Design
Alternativa sanatoasa a vinilului

Parchetul  design este un parchet necomplicat si este destinat unei vieti sanatoase si frumoase. Suprafetele moderne intalnesc aici tehnologii inovatoare de productie. Ca urmare, sunt create podele care sunt deosebite ca design, foarte durabile si usor de intretinut. Parchetul Design  MEISTER este, de asemenea, o alternativa sanatoasa la vinil, deoarecea acesta nu are compusi din PVC sau plastifianti nocivi. De aceea, toate decorurile colectiei Design MEISTER poarta eticheta ecologica Blue Angel!
Decoruri moderne, structuri autentice

Aspectul de podea autentica din lemn al parchetului design  este inspirat din natura. Aceasta impresie este sporita si mai mult de structura sa,  care se poate simti la atingere. Parhetul Design MEISTER este, prin urmare, extrem de potrivit pentru designul modern, atat pentru mediul privat cat si pentru cel comercial cu trafic normal.
Pentru o viata sanatoasa si frumoasa.
Parchet MeisterDesign Comfort
Acest parchet design este cu adevarat unul special. Cu 18 decoruri moderne, incepand de la efectul autentic de artar pana la aspectul elegant de stejar, toate sunt disponibile pentru a le alege. Parchetul design Catega Flex impresioneaza nu numai datorita aspectului perfect, dar mai ales datorita proprietatilor sale remarcabile. Tehnologia speciala folosita pentru tratarea suprafetei Silent Touch o face extrem de flexibila si calda la picior, este de asemenea foarte usor de curatat si versatila – se poate instala  in sufragerie, in dormitor sau in camera copiilor, fie chiar in bucatarie. Doriti sa renovati? Meister Deign Comfort va usureaza alegerea: o puteti instala pur si simplu peste pardoseala actuala - gratie stabilitatii extraordinare, placile vechi de gresie sau parchet nu se vor mai vedea. Deoarece aceast  parchet design este extrem de subtire, scurtarea enervanta a usilor si a tocurilor va fi pur si simplu inutila.
 
Parchet Design Next DL 500
Parchetul design Next are deja aplicata pe placa o folie de absorbtie a sunetului. Cele doua straturi de pluta fac ca acest parchet design sa fie unul extrem de silentios si cu imbinari elegante. Structura lemnului  imprimata in suprafata placii,  fac ca modelele acestei  colectii sa fie complet autentice. Evident, nu s-au folosit PVC si/sau ftalati nici pentru acest parchet design, deoarece credem ca o pardosea ar trebui sa contina doar componente sanatoase  din punct de vedere ecologic, care sunt complet inofensive pentru sanatate!
Parchet Design MEISTERDESIGN
Pentru diferitele zone ale casei detaliile privind alegerea pardoselii sunt diferite. În baie si în zona de la intrare, aceasta trebuie sa reziste umiditatii, în bucatarie, contururile placilor vechi de dedesubt am dori sa nu fie vizibile, în timp ce în dormitor si in camera de zi podeaua ar trebuie sa fie deosebit de confortabila si placuta la atingere. Nu este o problema pentru podelele design MeisterDesign! Ideea este simpla: fiecare dintre cele 18 decoruri este disponibil în toate cele patru categorii diferite de produse si ofera astfel solutia optima pentru orice tip de instalare. Întregul spectru este disponibil - de la impermeabil la extra-confortabil. Acest lucru va ofera libertatea de a alege decorul preferat pentru a se potrivi scopului propus.