menu-Meister.com.ro MENIU
search-home-Meister.com.ro

Meister.com.ro , parchet, paneluri, profile

parchet,adevarat,
Parchet
Lemnul adevarat ramane frumos pentru mai mult timp.
mai mult >
parchet,laminat,rezistent,curatat,intretinut,
Parchet laminat
Rezistent, usor de curatat si intretinut.
mai mult >
parchet,lindura,caracter,puternic,frumos!,
Parchet Lindura
Un caracter puternic. Unic. Frumos!
mai mult >
Parchet Pluta
Parchetul din pluta este aproape o podea de moda veche, silentioasa dar modernizata si asta pe buna dreptate! Impresioneaza de exemplu prin avantajele sale ecologice. Nu trebuiesc taiati copaci pentru a produce pluta; Imensii stejari de pluta sunt doar "decojiti", prin urmare, pot continua sa creasca. Asta e bine pentru natura, iar podelele din pluta sunt bune pentru casa ta.
O pardoseala ecologica
 
Parchetul din pluta reprezinta naturaletea si confortul, ca aproape nici o alta pardoseala. Este extrem de elastica, chiar se simte placut cand te plimbi descult si ofera oricarei incaperi o atmosfera familiara perfecta - nu doar in camera copiilor sau dormitor! Parchetul din pluta este de asemenea un castigator in ceea ce priveste culorile si structurile moderne!
Natura in casa ta.
Parchet Pluta Puro
Parchetul din pluta PURO reprezinta naturaletea si confortul, ca aproape nici o alta pardosea. Pluta este un material natural obtinut din scoarta stejarului de pluta, un arbore deosebit care isi reface treptat invelisul exterior. Materialul a fost prelucrat cu mare grija de catre specialistii MEISTER, iar rezultatul este un produs placut la vedere si la palpare, deosebit de comod si cu o usoara elasticitate benefica pentru incheietura piciorului!
Parchet Pluta Classic
Parchetul din pluta CLASSIC este partenerul ideal de camera: este un produs placut la vedere si la palpare, deosebit de comod si cu o usoara elasticitate benefica pentru incheietura piciorului! Disponibil in sase culori moderne, toata lumea o va gasi pe cea potrivita propriului design de interior. Nu trebuie sa va ingrijorati cu privire la intretinerea acestuia: suprafata sa lacuita il face foarte usor de curatat, conferind suprafetei un aspect usor lucios. Formatul modern tip placa il face usor de instalat si stabil, datorita sistemului patentat MasterclicPlus.